STS Vitabitat Salou és un complex sènior exclusiu per a majors de 55 anys. Un complex que combina la tranquil·litat de la pròpia llar amb la comoditat de disposar d’una àmplia gamma de serveis assistencials. El complex està format per habitatges independents i serveis com atenció 24h, consultori mèdic i d’infermeria, podologia, gimnàs, perruqueria, restaurant i cafeteria, piscina, espais socials i un programa d’activitats específicament dissenyat per a gaudir d’aqueta etapa de la vida. Es tracta d’un recurs únic, ja que no hi ha cap altre complex similar en tota la província de Tarragona. A més, el complex es pot gaudir en règim de quota de serveis, per la qual cosa l’usuari en pot disposar just el temps que ho necessiti.

Per a donar a conèixer aquest complex, el Col·legi Oficial d’Infermers i Infermeres de Tarragona i STS Vitabitat han organitzat una jornada de portes obertes. Serà el proper dia 16 d’abril a les 17h*. Allí podreu fer un recorregut per les instal·lacions, descobrir el funcionament d’aquest complex sènior exclusiu a la província de Tarragona i veure com es relaciona aquest equipament amb altres serveis assistencials que ofereix STS.

A més, STS ha dissenyat una oferta exclusiva per als col·legiats i col·legiades: un primer més d’estada gratuït a STS Vitabitat  (*consulteu condicions).

Jornada de portes obertes; vine a descobrir-nos!

Data: 16 d’abril

Hora: 17h

Lloc: STS Vitabitat Salou, c/ Maria Castillo nº3, Salou

Contacte: recepcio@stsvitabitat.org o 977 388 063

Més informació: www.stsvitabitat.org

* Si voleu visitar les instal·lacions però us resulta impossible venir durant la jornada de portes obertes, podeu contactar amb nosaltres per a concertar una visita privada.

Info adicional

STS Grup és una organització amb 30 anys d’experiència que desenvolupa la seva tasca en

l’àmbit dels serveis a les persones, ja sigui des d’una perspectiva social o sanitària. Les principals línies de treball d’STS són el transport sanitari i l’assistència a les persones grans o dependents.

A STS ens distingim per donar serveis de qualitat, ser a prop de les persones, i cuidar de cadascun dels nostres treballadors, persones usuàries i col·laboradors. A STS ens distingim per ser sempre al costat de les persones.

         

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×