Organisme

Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària (semFYC)

Objecte

La Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària (semFYC), a través del Programa d'Activitats Comunitàries en Atenció Primària (PACAP), i com a estratègia de promoció de salut, convoca 2 premis per a projectes d'activitats comunitàries.

Sol·licitants

Podran optar al premi tant metges com altres professionals sociosanitaris que desenvolupen la seua activitat professional en l'àmbit de l'AP.
No s'admetran projectes individuals exigint la participació de, almenys, tres persones que hauran de signar el projecte.Descripció

Es concursarà mitjançant projectes de caràcter estatal per al seu posterior desenvolupament en el ámbtio de l'Atenció Primària i han d'estar dirigits a col · lectius o grups amb la intenció de promoure la participació de les persones en la cura i promoció de la seva salut.

Termini oficial: 30 d'abril de 2012

Termini IISPV: 25 d'abril de 2012

Import:

Cadascun dels premis té una dotació de 3.000 € a més d'un diploma acreditatiu per a cada un dels premiats.

Període d'execució:

El desenvolupament de cada projecte haurà de ser d'una durada MÍNIMA d'1 any i s'ha d'especificar la data aproximada de començament.

Més informació i bases

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×