El Màster de recerca en Ciències de la Infermeria està orientat a possibilitar als alumnes una formació avançada de caràcter científic i a promoure la formació en recerca dins l'àrea de coneixement de la Infermeria. Es pretén donar resposta al desenvolupament acadèmic i professional en l'àmbit propi de la disciplina infermera del segle XXI. En termes teòrics i metodològics respon al repte d'aportar nous instruments per a la investigació sobre les cures en una societat canviant i complexa a la vegada que contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones en totes les seves dimensions biològiques, psicològiques i socials.

Més informació

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×