Amb la xerrada/col·loqui “Pluridiscapacitats, el joc de les 7 diferències”, a càrrec de l’escriptor i periodista Màrius Serra, el Col·legi  inaugurà un cicle de conferències obert  a la ciutadania.

El passat 22 de febrer,el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona va posar en marxa un cicle de conferències d’interès sanitari i social.

El primer d’aquests col·loquis va anar a càrrec de l’escriptor i periodista Màrius Serra  qui, a partir de la seva experiència al costat del seu fill pluridiscapacitat Llullu, relatada al llibre Quiet, va analitzar set qüestions al llarg de la seva conferència “Pluridiscapacitats: el joc de les 7 diferències” constatant que, tots som diferents, perquè tots som iguals.

La xerrada va anar precedida d’una tertúlia radiofònica amb la cadena SER, on els participants: Anna M. Pedraza, presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona; Àngela Figuera, infermera a l’escola d’educació especial ALBA, i Màrius Serra, van parlar sobre l’experiència de conviure amb un infant amb pluridiscapacitats, posant de manifest la realitat del dia a dia.

“Els efectes de la cervesa sense alcohol sobre la llet materna”és el títol de la propera edició d’aquest cicle de conferències, que tindrà lloc el proper dijous 22 de març.

{saudioplayer}conferencia20120222.mp3{/saudioplayer}

        

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×