Propostes innovadores per a donar visibilitat a la professió

Amb la xerrada/col·loqui “Pluridiscapacitats, el joc de les 7 diferències”, a càrrec de l’escriptor i periodista Màrius Serra, el Col·legi  inaugura un cicle de conferències obert  a la ciutadania

Des del començament de la nostra legislatura, un dels objectius fonamentals de s la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona ha estat el de donar visibilitat i millorar la imatge de la nostra professió.

Com haureu pogut comprovar, en els darrers temps, són molts els mitjans de comunicació on hem posat de manifest la nostra opinió sobre temes que afecten directament a la professió infermera, sempre  defensant allò que és nostre, la professionalitat i qualitat de les nostres cures .

Creiem que s’ha d’escoltar la nostra veu, és l’única forma de fer-nos visibles i fer possible el canvi de la imatge que gestors, polítics i societat tenen de la infermera. Per aconseguir això, hem de crear espais on poder explicar tot allò que coneixem i que sabem fer.

Per tot això, volem donar un pas més endavant, hem de demostrar a la població la importància que té el treball de la infermera en els diferents àmbits del sistema de salut. Per aquest motiu a partir del mes de febrer, començarem un cicle de conferències a la ciutadania i tertúlies a la ràdio on es tractaran temes relacionats amb la infermeria i la salut i en les que sempre hi haurà una infermera de la nostra demarcació, coneixedora del  tema a tractar.

La primera d’aquestes tertúlies serà el proper 22 de febrer. La proposta és la següent:

  • 22 de febrer
  • A les 17h, tindrà lloc  l’acte inaugural del cicle de conferències “Compartim salut, avança amb nosaltres”, a l’Auditori de la Cambra de Comerç de Tarragona (al costat del Col.legi).
  • A les 17’30h, conferència “Pluridiscapacitats: el joc de les set diferències” a càrrec del Sr.Màrius Serra.
  • 23 de febrer
  • 12.30h: Tertúlia Radiofònica. Cadena SER: “Els infants amb pluridiscapacitats i les seves famílies” amb Anna M. Pedraza, Presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres iInfermers de Tarragona; Àngela Figueres, Infermera de l’Escola d’Educació Especial ALBA i Màrius Serra, Periodista i Escriptor

Estem segurs que aquesta iniciativa tindrà una bona acollida entre els professionals i els ciutadans.

Ens agradaria poder comptar amb la vostra participació, no tan sols amb la vostra presència a les conferències,  sinó que estem oberts als vostres suggeriments sobre temes que es puguin anar tractant

Es prega confirmació
Correu electrònic: presidencia@codita.org  Telèfon: 977 239519
Pau Casals 17

Us esperem a tots,   perquè “Junts fem camí” .

Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×