Love of Lesbian, Vetusta Morla, Manel, Els Pets, Sidonie, Mishima, Delafé y Las Flores Azules, Pastora, Dorian, The Pinker Tones i Teràpia de Shock cedeixen objectes personal i únics dels seus grups per realitzar un gran sorteig solidari el dia 6 de Gener! El 100% recaptat va a benefici de l'ONG Pallapupas, pallasos d'hospital, que visiten els nens, joves i gent gran ingressada per convertir el seu pas per l'hospital en una experiència on hi hagi alegria i il·lusió.

Participa ja comprant els tickets solidaris dels objectes dels grups que desitgis. Només has de clickar al grup que t'agradi més. No hi ha límit, i es poden aconseguir fins el dia 5 de gener a les 19:00. Els guanyadors s'anunciaran a través del Facebook de Pallapupas el 6 de gener, dia de reis, a les 12:00. Gràcies a tots per creure en la força del riure!

Participa!

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×