El passat mes de desembre EDIMSA va lliurar els seus premis anuals a les personalitats més destacades de l'any en l'àmbit sanitari. En aquesta ocasió els presidents dels consells generals de Metges i Infermers, Juan José Rodríguez Sendín i Máximo González Jurado, respectivament, van  resultar guardonats amb un dels premis especials per les iniciatives conjuntes que han dut a terme al llarg de l'any i que han permès estrènyer la cohesió entra ambdues professions.

La convocatòria, un cop més i després de 28 anys, va resultar tot un èxit i va comptar amb la representació de tots els sectors del món sanitari.
La relació de premiats va ser la següent:
Carmen Peña, presidenta del Consell General de Farmacèutics va ser guardonada amb el premi a la personalitat política-sanitària; Miquel Vilardel va rebre el premi com a metge de l'any, la Confederació Espanyola d'Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer i altres Demències (CEAFA) com a institució sanitària; Palexia de Grünenthal Pharma com a medicament de l'any.
Els premis especials 2011 van recaure en M. ª Luisa Martínez-Frías, professora del Departament de Farmacologia de la facultat de Medicina de la UCM per la seva important contribució a l'estudi de la prevenció i informació de les malformacions congènites. Un altre dels premis especials es va lliurar conjuntament a Flor de Colmenares, Carmen Pi i Carmen Ruiz de Villalobos per la seva dilatada i destacada trajectòria en el camp de la comunicació i el periodisme sanitari. Els laboratoris Novartis van ser guardonats també per la seva gran tasca de responsabilitat social i corporativa en el sector de la salut i en especial al projecte INTERLIFE.
Finalment Máximo González Jurado i Juan José Rodríguez Sendín van rebre aes aequo, l'últim dels premis especials d'aquest any per la tasca conjunta que han desenvolupat al llarg de l'any en defensa de la col·legiació obligatòria dels professionals de la sanitat pública i de la importància de les dues professions dins del Sistema Nacional de Salut. Prova d'això va ser la Cimera Metge Infermera que van celebrar conjuntament el passat mes d'abril i que va reunir les més destacades personalitats de la infermeria i la medicina de tot el món.

Juan Feijóo. Gabinet de comunicació del Consejo General de Enfermería

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×