altEl passat 14 de desembre va tenir lloc al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona la tercera edició dels cursos de Ressuscitació Cardiopulmonar amb Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA), uns aparells amb els que a poc a poc ens haurem d’anar familiaritzant ja que comencen a ocupar  el seu lloc a empreses i institucions.

Està més que demostrat que el DEA és el dispositiu extern que més vides salva en situacions d’emergència i, tot i que el seu maneig no és gaire complicat, la seva correcta utilització requereix d’una formació prèvia.

Durant el curs que es impartir al Col·legi, els alumnes van haver de demostrar les seves habilitats de suport vital bàsic i utilització del DEA mitjançant una sèrie de Role-playings on es simulaven diferents situacions d’emergència com ara un accident d’autocar amb diverses víctimes, un accident laboral, o l’ennuegament d’un nadó. Tot i que en aquesta ocasió tots els alumnes eren professionals de la infermeria, el curs està obert a la societat en general, ja que tothom pot salvar una vida en un moment donat.

No es descarten noves edicions de cara al proper any.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×