ASSOCIACIÓ D’EXALUMNES DE L’ESCOLA UNIVERSITÀRIA D’INFERMERES SANTA MADRONA
Carrer Claramunt nº 4, 08039 Barcelona. Metro L9, parada Bon Pastor
645046435 santamadronaexa@hotmail.com
BASES
1. El premi Associació té caràcter honorífic i vol donar reconeixement a aquells professionals que s’hagin distinguit, pel seu desenvolupament personal, professional i social, per l’atenció als nous problemes i inquietuds relacionades amb la ciència infermera.
2. La proposta de la persona elegida com a candidat/a la pot presentar qualsevol associat/ada a la Junta Directiva mitjançant la presentació d’un currículum del candidat o candidata i d’una breu exposició dels mèrits que justifiquin la seva candidatura. Es poden adjuntar signatures recolzant la proposta.
3. El termini de presentació de les propostes finalitza el 29 de febrer de 2012. Les peticions hauran de portar també les dades de la persona que presenta la candidatura.
4. La concessió de guardó es farà per votació dels membres de la Junta en el transcurs d’una reunió extraordinària i després d’haver
valorat les propostes.
5. La decisió presa i el lliurament del guardó és farà en el transcurs del tradicional sopar de Santa Madrona.
6. El premi es podrà declarar desert.

Més informació

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×