La Plataforma per la Salut Pública a Terres de l’Ebre, és una plataforma ciutadana que s’ha constituït amb la finalitat de garantir una sanitat pública, accessible i de qualitat al nostre territori evitant la pèrdua de resolució que s’està produint.

La sanitat és un dels pilars fonamentals de l’estat del benestar i la tisorada aplicada per la Conselleria de Sanitat suposa una disminució de les prestacions sanitàries a les Terres de l’Ebre. La nostra idiosincràsia, amb una població dispersa i aïllada dels centres de referència fa necessària una discriminació positiva pel que fa a la magnitud de les retallades mantenint tos els serveis disponibles al territori.

Més informació

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×