La facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (Universitat Ramon LLull) juntament amb Projecte Home Baleras, ofereix a través d'aquest postgrau una formació altament qualificada capaç de respondre a la demanda que existeix a la nostra societat.

A través d'aquest postgrau l'alumne adquirirà les competències pel desenvolupament de les funcions professionals, des d'una visió interdisciplinar, en la prevenció i tractament de les adiccions, a partir d'un aprenentatge basta en uns coneixements teòrics i pràctics totalment especialitzats.

Les sessions presencials es realitzaran a Ca'n Palerm en divendres horabaixa i dissabte matí (es realitzaran dues sessions en dissabte horabaixa).

Més informació

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×