Una evident baixada de la qualitat assistencial, menyspreu cap a la  professió infermera o xantatge laboral, són algunes de les queixes més  freqüents  rebudes a l’Observatori CODITA i al Blog “Davant les  retallades, no et tallis” posats en marxa pel Col·legi Oficial  d’Infermeres  i Infermers de Tarragona per tal de fer sentir la veu dels  professionals i la ciutadania a conseqüència de les retallades  pressupostàries.

Pablo Alcaraz, periodista d’Onda Cero, entrevista a Anna M. Pedraza,  presidenta del Col·legi,  a l’espai “Saludable” de  La ciutat,  per fer  un balanç de la situació dels professionals infermers a la demarcació.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×