Buscar noves fórmules per minimitzar els impactes que les retallades puguin tenir sobre  usuaris i  professionals,  és el compromís que avui s’ha adquirit des de la delegació del Govern, a la Taula de la Salut.

Col·legis professionals i proveïdors de la sanitat pública, s’han trobat en una nova “Taula de Salut” amb el delegat del govern a la demarcació, Joaquim Nin, i amb el director de la Regió Sanitària, Josep Mercader.

Després de fer un repàs a l’estat financer del Departament amb l’objectiu de poder contextualitzar les dades, s’han explicat algunes de les accions que es proposen des del Govern, en temes de salut, com ara potenciar els serveis domiciliaris o continuar amb el recentsistema d’atenció continuada.

Segons Nin,” tot i l’evident increment de les llistes d’espera, l’impacte directe sobre la seguretat dels pacients és zero”. El delegat assegura que no s’està posant en perill la vida de ningú i que s’estan complint les previsions en els serveis d’atenció continuada.

El Dr. Mercader, per la seva part, ha adquirit el compromís de valorar “una a una, si cal”, les queixes recollides a  l’Observatori CODITA, així com anar fent un seguiment dels comentaris deixats al blog “Davant les retallades, no et tallis, posat en marxa per  la mateixa entitat fa just una setmana i que ja ha rebut prop del miler de visites. El director de la Regió Sanitària assegura que “ es buscaran noves fórmules per a minimitzar l’impacte de les retallades sobre els usuaris i sobre els professionals, per tal que les mesures d’ajustament preservin a aquests col·lectius”.

Tant  l’Observatori CODITA, com el blog Davant les retallades, no et tallis, han demostrat ser mesures molt efectives, per a fer arribar la veu dels col·legiats, a les institucions pertinents.  És per això, que us animem a què continueu manifestant les vostres opinions. Per  a la vostra tranquil·litat, heu de saber que els comentaris, tant del blog com de l’observatori, són completament anònims, de fet, des d’avui mateix, ja no es demana ni el nom, ni el número de col·legiat per accedir a  l’observatori. Ara bé, si algú vol identificar-se, per tal de rebre resposta per part del Col·legi, sempre ho podrà fer.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×