Les retallades pressupostàries dutes a terme pel Govern de la Generalitat, estan posant de manifest les seves conseqüències, tant pel que fa als professionals de la Infermeria com pel que fa als usuaris.

L’objectiu d’aquest observatori és conèixer les repercussions que les retallades en els pressuposts dels centres assistencials, atenció primària i especialitzada, estan tenint en els col·legiats i usuaris de la nostra demarcació.

Si t’has vist afectat/da a nivell laboral o t’has vist mancat d’algun dret, si han disminuït les teves millores socials, com ara  les ajudes, el sou, els dies de formació,etc., o has observat algú detriment en la qualitat assistencial als pacients, digues-nos-ho. Nosaltres traslladarem les teves queixes als organismes oportuns, respectant l’anonimat de les identitats.

Com a usuari, si has detectat la disminució en quant a la qualitat assistencial, ens agradaria conèixer les circumstàncies en les que es van produir.

Els comentaris poden fer-se de manera totalment anònima.

Selecciona una opció si ets:

PROFESSIONAL     USUARI

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×