La Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, comunica als seus col·legiats que, degut als continguts de les consultes jurídiques que venen realitzant alguns dels seus col·legiats, les quals posen de manifest l’existència d’una sèrie d’actuacions per part de l’administració sanitària, dirigides a realitzar modificacions de condicions de treball no permeses per la legalitat vigent, comuniquem que  l’Assessoria Jurídica del Col·legi podria valorar l’oportunitat i possibilitat, de realitzar reclamacions col·lectives davant l’administració i els tribunals, en supòsits concrets, proposant condicions econòmiques molt favorables per als col·legiats, sempre que s’interposin les reclamacions en grup.

Les qüestions que es suscitin en l’àmbit de la contractació laboral, es podran estudiar per veure l’oportunitat i viabilitat dels conflictes.

Per tal d’analitzar el contingut i la viabilitat de les reclamacions, haureu de remetre les vostres consultes al Col·legi, als efectes d’analitzar els supòsits, i si són objecte de reclamació col·lectiva.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×