Amb la finalitat d’oferir un millor  servei  als col·legiats de la demarcació de Tarragona,  el passat 20 de juliol es va signar un acord de col·laboració entre el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona i Catalunya Caixa.
El nou conveni amb l’entitat financera permet posar a la disposició dels col·legiats un paquet de productes i serveis financers en condicions preferents com ara un servei de Banca Privada encarregat de preparar ofertes especials,  una targeta financera gratuïta i lliure de comissions, un finançament personal i professional i un transmissor de Teletac-Via T, entre d’altres avantatges. De la mateixa manera, Catalunya Caixa ha ofert la seva col·laboració en accions de tipus formatiu, com ara seminaris o sessions monogràfiques.
 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×