INÈRCIA SOLIDÀRIA, REPTE SOLIDARI I DE RESISTÈNCIA ESPORTIVA, TINDRÀ LLOC EL PROPER 30 JULIOL AL CIRCUIT DE CALAFAT

(AMETLLA DE MAR – TARRAGONA)

Aquest repte esportiu, que ha estat impulsat pel triatleta Xavi Àlvarez, recull fons per la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a familiars de nens i adolescents malalts de càncer a Barcelona.

Inèrcia Solidària, impulsat per l’empresari i esportista Xavi Àlvarez, és un repte que combina esport i solidaritat per a recaptar fons per la Casa dels Xuklis. El proper 30 de juliol, Xavi Àlvarez participarà en les 24h Cyclotour del Circuit de Calafat (Ametlla de Mar – Tarragona) i donarà 25 cèntims per Km recorregut al projecte de la Fundació Privada de Nenes i Nens amb Càncer: la Casa dels Xuklis. L’objectiu dInèrcia Solidària és implicar a la gent a recaptar més donacions. En aquests moments no únicament s’estan recaptant ja donacions de particulars i empreses sinó que més participants a la cita de resistència ciclista s’han unit al repte.

El grup teatral el Tricicle ha enregistrat un vídeo per donar suport al repte. En el link de continuació podeu veure’l: http://www.youtube.com/watch?v=paN95qmrNR4

Els diners recaptats per Inèrcia Solidària 2011 s’utilitzaran per habilitar les darreres habitacions de la Casa dels Xuklis.

Les 24h Cyclotour de Calafat, la carrera de resistència més important d’Espanya, és un repte nou per a Xavi Àlvarez, en la que competirà en modalitat individual.

Per la seva part, la Casa dels Xuklis és una casa d’acollida, situada en uns terrenys de la Vall d’Hebron (Barcelona), per a famílies de nens i adolescents malalts de càncer que han de desplaçar-se lluny de les seves llars perquè els seus fills i filles puguin rebre tractament en els hospitals de referència de la Ciutat Comtal. La Casa dels Xuklis té gairebé 2000 m2 i disposa de 25 apartaments de 30 metres quadrats per allotjar de manera individual a las famílies. També disposa de zones comunes como la cuina, el menjador, la biblioteca, la sala de jocs, el jardí i un hort urbà. La casa ha estat parcialment decorada, de manera gratuïta, per dissenyadors coordinats per Casa Decor.

www.inerciasolidaria.com/ www.lacasadelsxuklis.org  Premsa: nuria.molas@purple-mango.com/ 686291371

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×