Els passats dies 9 al 11 de juny, va tenir lloc, a la Vila rural d’Arnes, el curs de creixement personal  Gestió de la Empatia Professional, a càrrec del psicòleg clínic, Fidel Delgado Mateo.

Al llarg dels 3 dies es van combinar activitats dirigides al descans amb tallers formatius. L’objectiu del curs era el de treballar la intel·ligència emocional i la empatia. Segons manifesta el propi docent, “s’han d’entrenar els recursos equalitzants   de la empatia  mitjançant el repòs actiu, l’autocontrol emocional, el sentit de l’humor i la meditació, entre d’altres”.

 El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, va ser l’encarregat d’atorgar els diplomes als assistents. En declaracions fetes per alguns dels participants,  coincideixen en destacar  la pau i serenitat que van sentit i la intenció de canviar certs comportaments de la vida per tal de posar en pràctica la finalitat del curs:  treballar el comportament empàtic, és a dir, tractar allò que és teu com si fos meu.

              

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×