CONTINGUT
La tècnica metamòrfica o massatge metamòrfic és una eina molt senzilla, relaxant i dolça. Com a tècnica no invasiva, ens permet des d’un moviment respectuós canviar formes de pensar o patrons negatius que ens limiten.
Ens dóna una visió, des d’una perspectiva diferent, donant-nos en el temps la capacitat i la força de resoldre els problemes i situacions que se’ns presenten en el dia a dia. Consisteix en uns massatges amb carícies als peus, mans i cap. Molt fàcil d’aprendre i practicar a la vida diària.
METODOLOGIA
La tècnica metamòrfica, permet que sigui la força o l’energia vital de la pròpia persona, la que provoca els canvis i no s’aturi a analitzar ni els símptomes, ni malalties, sinó que treballa sobre l’esquema prenatal.
A través d’aquesta pràctica regular es produeixen canvis a nivell físic, mental, i emocional.
La qüestió més important és que les fluctuacions d’energia (impactes emocionals) i el nivell de consciència (percepció emocional) durant el període de gestació estableixin les característiques amb les que vivim la nostra vida actual.
DOCENT: Sra. Montse Olesti Calvet – Psicoterapeuta.
LLOC: Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.
DATES: 8 de setembre i 20 d’octubre de 2011
HORARI: De 16:00 a 20:00 hores
HORES: 8 hores
DIRIGIT A: Infermeres/s i professionals interessats en el tema.
PLACES: Limitades a la capacitat de l’aula
PREU: 50,00 € col·legiats. 100,00 € no col·legiats
INSCRIPCIÓ: La inscripció es realitzarà a la pàgina web del Col·legi en l’apartat de FORMACIÓ-INSCRIPCIONS i es formalitzarà mitjançant ingrés a: Banc Santander al núm. de compte: 0049-1064-40-2710139305.
Un cop fet el pagament l’has de fer arribar al Col·legi per e-mail: formacio@codita.org o per fax: 977 22 09 08

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×