El director del Servei Català de la Salut, Josep Maria Padrosa, va donar a conèixer ahir les noves mesures del Pla de  Reordenació dels Serveis Sanitaris de Catalunya.

La primera és la concentració de l’alta especialització. Aquesta comportarà que una dotzena de tractaments d’elevada complexitat quedin concentrats en una sèrie de centres de referencia. Segons Padrosa,” aquesta mesura ajudarà a millorar els resultats prioritzant els recursos” i suposarà un estalvi de 15 milions d’euros.

La segona mesura fa referencia a la reordenació dels serveis d’urgències. Aquesta darrera pot suposar un estalvi de 50 milions d’euros fent que 114 dels 185 punts d’atenció continuada vegin reduïda  la seva activitat.

Us adjuntem notícies relacionades amb el tema i un dossier especial del programa de reordenació.

Aprofitem per recordar-vos que des de l'Observatori Codita podeu  manifestar els vostres comentaris i queixes per tal de fer-los arribar a les institucions pertinents.

Enllaç observatori codita

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×