La Dra. Jaci Molins Roca, coach especialitzada en salut i docent del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, ha escrit el llibre Coaching per a la Salut, una guia fonamental per a tot aquells que cerquin una millora en la seva vida personal i professional en l’àmbit de la salut.

El coaching és la metodologia que ajuda a les persones

El coaching per a la salut es aplicat als pacients per aconseguir un millora en la seva salut.  En general els objectius de millora es divideixen en dos tipus: els d’evitar algun hàbit que no convé, com menjar dolços o fumar, i els d’aconseguir alguna millora com fer exercici,… En el coaching per a pacients, els objectius acostumen a estar relacionats amb alguna disfunció que obliga a fer un canvi per a prevenir o tractar una malaltia (baixar el sucre, el colesterol). En tots els casos la motivació és bàsica per aconseguir-ho.

Si voleu obtenir més informació podeu consultar el web: www.coachingsalut.com

Gabinet de comunicació

Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×