El passat dijous, 26 de maig, va tenir lloc a Madrid la presa de possessió, com a president del Consejo General de Enfermería, de Máximo Gonzalez Jurado. Amb el recolzament del  80 per cent dels col·legis provincials, va adquirir el compromís d’assolir el màxim desenvolupament de la professió.

El reelegit president , que representa a un total de 250.000 infermers espanyols, vol centrar aquest propers 5 anys de mandat a la implantació del Grau d’Infermeria, el desenvolupament de la prescripció Infermera i la implantació definitiva de les especialitats. Assegura també que “continuarà lluitant perquè la infermeria espanyola tingui el reconeixement professional i social que es mereix”.

Ana M. Pedraza, presidenta del Col·legi Oficial d’infermeres i Infermeres de Tarragona, va assistir a la presa de possessió acompanyada de Dolors Bosch i Olga Pérez, tresorera i vocal llevadora respectivament, de la mateixa organització. Les diferents representants coincideixen en afirmar que, en els darrers anys, la professió ha experimentat una autèntica revolució, però que encara queda molt per fer per tal de millorar, aconseguint d’aquesta manera un millor SNS.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×