AVISOS LEGALS

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic d'Espanya, li informem que aquesta pàgina Web és propietat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA, d’ara endavant CODITA, amb domicili en AVDA. PAU CASALS, 13, 5C, C.P. 43003 TARRAGONA, amb CIF. nºQ436600SI

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti'ns en l' e-mail en codita@codita.org, o en el telèfon 977239519

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.

L'accés a la nostra pàgina Web per part de l' USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D'ÚS vigents en el moment de l'accés, que preguem llegeixi detingudament. L'USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d'ús del mateix. Si l'usuari no estigués d'acord amb les presents condicions d'ús, haurà d'abstenir-se d'utilitzar aquest portal i d’operar per mitjà del mateix.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges, i codis font són propietat de CODITA o de tercers als quals s'han adquirit els seus drets d'explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L'usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de CODITA i/o el titular dels drets per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertanyent al seu titular.

L'establiment d'enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix, i s'autoritza exclusivament a permetre l'accés a la nostra web, quedant prohibida en altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i continguts del nostre portal. Així mateix, el simple fet d'establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a atorgar- se la categoria de col·laborador o soci de CODITA.

Està absolutament prohibida la imitació ja sigui total o parcial del nostre portal. 

B. CONDICIONS D'ACCÉS

L'accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre. No obstant això, CODITA es reserva el dret d'oferir serveis que requereixin el registre previ de l'usuari. En tot cas, aquests serveis quedaran degudament identificats en la Web, amb fàcils indicacions per al seu registre.

L'usuari ha d'accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d'ordre públic i a les presents Condicions Generals d’Ús.  L’accés al nostre lloc Web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l'usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L'usuari té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts en la present pàgina web, per procediments distints als estipulats en les presents condicions d'ús, i si escau, en les condicions particulars que regulin l'adquisició de determinats serveis.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres websites a les quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posa a la seva disposició, li comuniquem que CODITA, queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d'aquestes pàgines web alienes a la nostra CODITA per part de l'usuari.

CODITA es reserva el dret d'exercitar les accions legals oportunes contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d'ús, acceptant l' USUARI que la no iniciació d'aquestes accions no constitueix una renúncia formal als mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.

C. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de CODITA, que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l'usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquell. CODITA assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l'Usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l'Usuari pugui facilitar a través de la nostra web.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, li informem que la utilització de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l'enviament de missatges de correu electrònic, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de CODITA, titular i responsable del mateix. L'enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix li informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per a salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s'aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Ús de les seves dades personals

Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la que es recullen, i nomes esta obligat a facilitar-nos-les quan el Col·legi necessiti recavar dades per prestar els seus serveis a col·legiats o altres interessats, o en compliment de les funcions que te atribuïdes. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, veraces i pertinents per a la finalitat per a la qual les sol·licitem.

La nostra pàgina Web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic on pot sol·licitar-nos qualsevol tipus d'informació, aclariment o dubte. L'enviament dels mateixosimplica la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si CODITA ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privadesa. Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers de tractament de dades.

Així mateix, li informem que les fotografies publicades a la nostra pàgina web, han sigut captades informant degudament als interessats als efectes de donar a conèixer les activitats organitzats per CODITA.

CODITA, es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Recepció de Currículums Vitae

En el cas d'enviar-nos el seu currículum vitae, en virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals, li informem que les seves dades personals s'incorporaran als nostres fitxers, amb la finalitat de disposar del seu currículum per dur a terme processos de selecció de personal si el seu perfil professional s'ajusta a les nostres necessitats. Mentre no cancel·li expressament les seves dades personals dels nostres fitxers, entenem que continua interessat en formar part dels mateixos per a processos de selecció futurs. Amb la finalitat de mantenir actualitzats els nostres fitxers de dades personals, preguem ens comuniqui qualsevol canvi o modificació que es produeixi en els mateixos.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació de les seves dades personals

En qualsevol moment pot oposar-se als nostres enviaments comercials, així com exercir els seus drets d'accés, rectificació i cancel·lació en els termes establerts legalment, mitjançant escrit signat dirigit a CODITA a l'adreça AVDA. PAU CASALS, 13, 5C, C.P. 43003 TARRAGONAo mitjançant correu electrònic a la direcció codita@codita.org aportant-nos còpia del seu D. N. I. 

Sense perjudici de la tramitació del exercici dels dret ARCO que es rebin per part del Col·legi, es conservarà en els fitxers titularitat del mateix la documentació que contingui dades personals quan el col·legi estigui obligat per les normes legals que siguin aplicables.

Comunicacions de dades

CODITAli informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o en que l' USUARI ens ho autoritzi expressament.

Seguretat de les seves dades personals

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que CODITA ha adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que CODITA ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per a la qual es van obtenir.

CODITA, no es fa responsable de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra pàgina web.

CODITApot modificar les presents polítiques de privadesa per a adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta Web.

Per a qualsevol qüestió respecte a la Política de Protecció de Dades Personals pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicats, o amb els nostres assessors BONET consulting: www.bonetconsulting.com/servicioslopd.html

D. RESPONSABILITATS

Al posar a la disposició de l'usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li tot un seguit de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d'alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l'usuari.

L'USUARI té prohibit qualsevol tipus d'acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o software que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L'usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús de la nostra pàgina web, sent l'únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l'usuari a mantenir indemne a CODITA per qualsevol reclamacions derivades, directa o indirectament de tals fets.

CODITAqueda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades en el seu portal, així com, no garanteix l'exactitud, veracitat i vigència dels continguts d'aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enllaços a altres websites, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l'ús dels mateixos.

CODITAqueda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d'honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l' incompliment per part de l' USUARI de les nostres condicions d'ús, accés i política de privadesa, o qualssevol altra reclamació per l' incompliment de la legislació vigent.

L'USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.

L'USUARI és plenament conscient que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l'acceptació de les presents condicions d'ús.

Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de la província de la ciutat on es troba la seu central, a dalt indicada.

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d'Ús de la nostra pàgina web pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicades, o amb els nostres assessors BONET consultoria: www.bonetconsulting.com/servicioslssi.html

AVISOS LEGALES

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico de España, le informamos que esta página Web es propiedad de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA, en adelante CODITA, con domicilio en AVDA. PAU CASALS, 13, 5C, C.P. 43003 TARRAGONA, con C.I.F. nº Q4366005I

Para cualquier consulta o propuesta, contáctenos en el e-mail en codita@codita.org, o en el teléfono 977239519.

Esta página Web se rige por la normativa exclusivamente aplicable en España,  quedando sometida a ella, tanto nacionales como extranjeros que utilicen esta Web.

El acceso a nuestra página Web por parte del USUARIO es gratuito y está condicionado  a la previa lectura y aceptación integra, expresa y sin reservas de las presentes CONDICIONES GENERALES DE USO vigentes en el momento del acceso, que rogamos lea detenidamente. El USUARIO en el momento que utiliza nuestro portal, sus contenidos o servicios, acepta y se somete expresamente a las condiciones generales de uso del mismo. Si el usuario no estuviere de acuerdo con las presentes condiciones de uso, deberá abstenerse de utilizar este portal y operar por medio del mismo.

En cualquier momento podremos modificar la presentación y configuración de nuestra Web,  ampliar o reducir servicios, e incluso suprimirla de la Red, así como los servicios y contenidos prestados, todo ello de forma unilateral y sin previo aviso.

A. PROPIEDAD INTELECTUAL

Todos los contenidos, textos, imágenes, y códigos fuente son propiedad de CODITA o de terceros a los que se han adquirido sus derechos de explotación, y están protegidos por los derechos de Propiedad Intelectual e Industrial.

El usuario únicamente tiene derecho a un uso privado de los mismos, sin ánimo de lucro, y necesita autorización expresa de CODITA y/o el titular de los derechos para modificarlos, reproducirlos, explotarlos, distribuirlos o cualquier derecho perteneciente a su titular.

El establecimiento de enlaces a nuestro portal no confiere ningún derecho sobre el mismo, y se autoriza exclusivamente a permitir el acceso a nuestra web, quedando prohibida en otras páginas la reproducción total o parcial de las imágenes y contenidos de nuestro portal. Asimismo, el simple hecho de establecer un enlace a nuestra página web no da derecho a otorgarse la categoría de colaborador o socio de CODITA.

Está absolutamente prohibida la imitación ya sea total o parcial de nuestro portal.

B. CONDICIONES DE ACCESO

El acceso a nuestra página Web es gratuito y no exige previa suscripción o registro. No obstante, CODITA se reserva el derecho de ofrecer servicios que requieran el registro previo del usuario. En todo caso, estos servicios quedarán debidamente identificados en la Web, con fáciles indicaciones para su registro.

El usuario debe acceder a nuestra página Web conforme a la buena fe, las normas de orden público, a las presentes Condiciones Generales de uso. El acceso a nuestro sitio Web se realiza bajo la propia y exclusiva responsabilidad del usuario, que responderá en todo caso de los daños y perjuicios que pueda causar a terceros o a nosotros mismos.

El usuario tiene expresamente prohibido la utilización y obtención de los servicios y contenidos ofrecidos en la presente página web, por procedimientos distintos a los estipulados en las presentes condiciones de uso, y en su caso en las condiciones particulares que regulen la adquisición de determinados servicios.

Teniendo en cuenta la imposibilidad de control respecto a  la información, contenidos y servicios que contengan otras websites a los que se pueda acceder a través de los enlaces que nuestra página web pone a su disposición, le comunicamos que CODITA, queda eximida de cualquier responsabilidad por los daños y perjuicios de toda clase que pudiesen derivar por la utilización de esas páginas web ajenas a nuestra empresa por parte del usuario.

CODITA se reserva el derecho de ejercitar las acciones legales oportunas contra aquellos USUARIOS que vulneren las presentes condiciones generales de uso, aceptando el USUARIO que la no iniciación de estas acciones no constituye una renuncia formal a los mismas, permaneciendo éstas vigentes hasta los plazos de prescripción de las infracciones.

C. PROTECCIÓN DE DATOS PERSONALES

La confidencialidad, el secreto profesional y la seguridad son valores primordiales de CODITA, que asume el compromiso de garantizar la privacidad del usuario o visitante en todo momento, y en todas las interacciones con aquel. CODITAasume también el compromiso de no recabar información innecesaria sobre el Usuario. Asimismo, nos comprometemos a tratar con extrema diligencia la información personal que el Usuario pueda facilitar a través de nuestra web

De conformidad con la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), y Real Decreto 1720/2007 de desarrollo de la LOPD, le informamos que la utilización de determinados servicios en nuestra página web requiere que nos facilite determinados datos personales a través de formularios de registro o mediante el envío de mensajes de correo electrónico, y que éstos serán objeto de tratamiento e incorporados a los ficheros de CODITA, titular y responsable del mismo. El envío referido de los datos personales constituye el consentimiento expreso al tratamiento de los mismos, si bien de carácter revocable y sin efectos retroactivos.

Asimismo le informamos que todos nuestros ficheros se encuentran legalmente inscritos en el Registro General de Datos Personales de la Agencia Española de Protección de Datos, así como que para salvaguardar la seguridad de sus datos personales se aplicarán las medidas de seguridad técnicas y organizativas exigidas en el Real Decreto 1720/2007 que regula el reglamento de medidas de seguridad de los ficheros que contengan datos de carácter personal.

Uso de sus datos personales

Los datos que le solicitamos son los adecuados, pertinentes y estrictamente necesarios para la finalidad por la que se recogen, y sólo están obligados a facilitárnoslos cuando el Colegio necesite recabar los datos para tratarlos para prestar sus servicios a colegiados u otro interesados, o en cumplimiento de las funciones que tiene atribuidas. Asimismo, nos certifica que todos los datos que nos facilita son ciertos, veraces y pertinentes para la finalidad por la que se los solicitamos.

Nuestra página Web, recoge sus datos personales mediante la recepción de diversos formularios y a través del correo electrónico dónde puede solicitarnos cualquier tipo de información, aclaración o duda. El envío de los mismos implica su autorización a incorporarlos a nuestros ficheros correspondientes, si CODITA lo considera conveniente,  y éstos estarán regulados por las presentes políticas de privacidad. Sus datos serán incorporados a nuestros ficheros de tratamiento de datos.

Asimismo, le informamos que las fotografías publicadas en la  página web, han sido captadas informando debidamente a los interesados a los solos efectos de dar a conocer  las actividades y eventos lúdicos celebrados organizados por CODITA.

CODITA, se reserva el derecho de decidir la incorporación o no de sus datos personales a sus ficheros.

Recepción de Currículums Vitae

En el caso de enviarnos su currículum vitae, envirtud de la Ley de Protección de Datos Personales, le informamos que sus datos personales se incorporarán a nuestros ficheros, con la finalidad de disponer de su currículum para llevar a cabo procesos de selección de personal si su perfil profesional se ajusta a nuestras necesidades.Mientras no cancele expresamente sus datos personales de nuestros ficheros, entendemos que continúa interesado en formar parte de los mismos para procesos de selección futuros. Con la finalidad de mantener actualizados nuestros ficheros de datos personales, rogamos nos comunique cualquier cambio o  modificación que se produzca en los mismos.

Derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición de sus datos personales

En cualquier momento podrá oponerse a nuestros envíos comerciales, así como ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición previstos en la ley mediante escrito firmado dirigido a  CODITA en la dirección AVDA. PAU CASALS, 13, 5C, C.P. 43003 TARRAGONA o mediante correo electrónico a la dirección codita@codita.org aportando copia de su DNI.

Sin perjuicio de la tramitación de los ejercicios de derechos ARCO que se reciban por parte del Colegio,  se conservará en los ficheros titularidad del mismo la documentación que contenga datos personales  cuando el Colegio esté obligado a ello por las normas legales que les sean aplicables.

Comunicaciones de datos

CODITA le informa que sus datos son tratados confidencialmente y son utilizados exclusivamente de manera interna y para las finalidades indicadas. Por lo tanto, no cedemos ni comunicamos a ningún tercero tus datos, excepto en los casos legalmente previstos, o que el USUARIO nos lo autorice expresamente.

Seguridad de sus datos personales

Con el objetivo de salvaguardar la seguridad de sus datos personales, le informamos que CODITA ha adoptando todas las medidas de índole técnica y organizativa necesarias para garantizar la seguridad de los datos personales suministrados de su alteración, pérdida, y tratamientos o accesos no autorizados, tal como exige el Real Decreto 1720/2007 regula el reglamento de medidas de seguridad de los ficheros que contengan datos de carácter personal.

Actualización de sus datos

Es importante que para que podamos mantener sus datos personales actualizados, nos informe siempre que haya habido alguna modificación en ellos, en caso contrario, no respondemos de la veracidad de los mismos.

Consideramos que si no cancela sus datos personales expresamente de nuestros ficheros, continúa  interesado en seguir incorporado a los mismos hasta que CODITA lo considere oportuno y mientras sea adecuado a la finalidad por la que se obtuvieron.

CODITA, no se hace responsable de la política de privacidad respecto a los datos personales que pueda facilitar a terceros por medio de los enlaces disponibles en nuestra página web.

CODITA puede modificar las presentes políticas de privacidad para adaptarlas a las modificaciones que se produzca en nuestra web, así como modificaciones legislativas o jurisprudenciales sobre datos personales que vayan apareciendo, por lo que exige su lectura, cada vez que nos facilite sus datos a través de esta Web.

Para cualquier cuestión respecto a la Política de Protección de Datos Personales puede ponerse en contacto con nosotros en los datos arriba indicados, o con nuestros asesores BONET consulting: www.bonetconsulting.com/servicioslopd.html

D. RESPONSABILIDADES

Al poner a disposición del usuario esta página Web queremos ofrecerle toda una serie de contenidos y servicios de calidad, utilizando la máxima diligencia en la prestación de los mismos así como en los medios tecnológicos utilizados. No obstante, no responderemos de la presencia de virus y otros elementos que de algún modo puedan dañar el sistema informático del usuario.

El USUARIO tiene prohibido cualquier tipo de acción sobre nuestro portal que origine una excesiva sobrecarga de funcionamiento a nuestros sistemas informáticos, así como la introducción de virus, o instalación de robots, o software que altere el normal funcionamiento de nuestra web, o en definitiva pueda causar daños a nuestros sistemas informáticos.

El usuario asume toda la responsabilidad derivada del uso de nuestra página web, siendo el único responsable de todo efecto directo o indirecto que sobre la página web se derive, incluyendo, de forma enunciativa y no limitativa, todo resultado económico, técnico y/o jurídico adverso, así como la defraudación de las expectativas generadas por nuestro portal, obligándose el usuario a mantener indemne a CODITA por cualesquiera reclamaciones derivadas, directa o indirectamente de tales hechos.

CODITAqueda exonerado de responsabilidad por cualquier reclamación respecto a los derechos de propiedad intelectual de los artículos e imágenes publicadas en su portal, así como, no garantiza la exactitud, veracidad y vigencia de los contenidos de esta página web, ya sean propios, de terceros, o enlazables a otras web sites, quedando totalmente exonerada de cualquier responsabilidad derivada del uso de los mismos.

CODITAqueda exonerada de cualquier responsabilidad derivada de cualquier reclamación, incluido el pago de honorarios a abogados,  por las  demandas y reclamaciones originadas por terceros por el incumplimiento por parte del USUARIO de nuestras condiciones de uso,  acceso y política de privacidad, o cualesquiera otra reclamación por el incumplimiento de la legislación vigente.

El USUARIO reconoce que ha entendido toda la información respecto a las condiciones de uso de nuestro portal, y reconoce que son suficientes para la exclusión del error en las mismas, y por lo tanto, las acepta integra y expresamente.

El USUARIO es plenamente consciente de que la mera navegación por la presente página web, así como la utilización de sus servicios, implica la aceptación de las presentes condiciones de uso.

Todo lo referente a  nuestra página web, se rige exclusivamente por las leyes españolas. En el caso de que se produzca cualquier tipo de discrepancia o diferencia entre las partes en relación con la interpretación y contenido de la presente página web, todas las partes se someten, con renuncia expresa a cualquier otro fuero, a los Juzgados y Tribunales de la provincia de la ciudad donde se encuentra la sede central, arriba indicada.

Para cualquier cuestión respecto a las Condiciones de Uso de nuestra página web puede ponerse en contacto con nosotros en los datos arriba indicados, o con nuestros asesores BONET consulting: www.bonetconsulting.com/servicioslssi.html

 

LEGAL TERMS

In accordance with the Law 34/2002 of the Information Society Services and Electronic Commerce of Spain, we inform you that this Website is the property of COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA,hereinafter CODITA, Our address is AVDA. PAU CASALS, 13, 5C, C.P. 43003 TARRAGONA C.I.F. Q436600SI

For any query or suggestion, please contact us by e-mail at codita@codita.org or by telephone on +34 977239519

User access to our website is free and is conditional on the prior reading and complete, express and unreserved acceptance of the here defined GENERAL CONDITIONS OF USE applicable at the moment of access, which we ask you to please read carefully. Should the user not agree to the here defined conditions of use, he or she should refrain from using and operating through the website.

On our Website we offer information about CODITA, and our products and services, without this implying any professional, commercial or employment relationship with the user.

We reserve the right at any time to modify the presentation and configuration of our Website and even remove it from the Network, together with the services and content provided, all unilaterally and without prior warning.

COPYRIGHT

All the content, texts, images present on our Website is the property of CODITA and is protected by Intellectual and Industrial Property rights.

The user only has the right to a private use of the same, and requires the express authority of CODITA to modify, reproduce, exploit, distribute and especially market them, or make use of any right belonging to their titleholder.

CONDITIONS OF ACCESS

Access to our site is free and requires no previous subscription or registering. The user must access our website in accordance with good faith, with public order legislation, with the here defied General Conditions of Use, and where appropriate, the specific conditions of use which may be applicable. Access to our website is carried out under the user's own sole responsibility, and the user will be liable for any damages that might be caused to us or to third parties.

The user is expressly forbidden from obtaining and using the services and content offered in this website, using procedures other than those stipulated in these conditions of use, and where  applicable, in the specific conditions regulating the acquisition of determined services.

Taking into account the impossibility of controlling the information, content and services contained in other websites which can be accessed by links, banners, buttons, search engines, etc. provided by our website, we hereby state that CODITA is absolved of all responsibility for damages whatsoever that may derive from the use of these external websites by the user, who is recommended to read the legal warnings regulating all websites.

The insertion of hyperlinks on websites external to our company which permit access to our website, without prior consent from CODITA, is strictly prohibited. In any event, the existence of hyperlinks on websites external to our own shall in no case imply the existence of commercial or mercantile relationships with the owner of the website where the hyperlink is established, nor the acceptance by CODITA of its content and services.

PRIVACY AND PROTECTION OF PERSONAL INFORMATION

CODITA, informs you that, with the aim of informing you about us and our products, certain personal details are asked for on this website, and these will be added to our database files. In addition, we would like to inform you that all data is treated in accordance with the Law 15/1999 of Data Personal Protection of Spain, and that our files are legally entered on the General Registry of Personal Data. The present privacy policies are governed by the legislation exclusively applicable in Spain, with all nationals and non-nationals using this website being subject to said legislation.

CODITA, considers that when you agree to send your personal details, either by using the form on this website or by e-mail, you are giving us your express authority and consent for the treatment and incorporation of said details into our corresponding automated files, albeit in a revocable and non-retrospective way, and that you accept the treatment conditions set out below. Your details will be treated with maximum confidentiality and in compliance with all the requirements demanded by the 15/1999 Law for the Protection of Personal Data.

Use of your personal data

The details that we ask you for are those that are appropriate, pertinent and strictly necessary for the end for which they are collected, and in no circumstance are you obliged to provide them, nevertheless, they are absolutely necessary in order to perform the services we offer you, which is why the form details responses are obligatory.

Our Website collects your personal data with the aim of sending you the requested information or clarification, or to express any doubts you might have. If you include any personal data in your e-mail, you thereby authorise us to incorporate said personal data in our corresponding files, and these will be regulated by the here present privacy policies. Your details will be incorporated into our corresponding Commercial File.

Curriculum Vitae’s reception

In accordance to the 15/1999 Law for the Protection of Personal Data, we inform you that personal data are included in our data files, in order to have your curriculum to carry out selection processes of staff if your professional profile fits to our needs. As long as you do not cancel expressly your personal data of our files, we understand that you are interested on being part of the selection processes in the future. In order to keep our files of personal data updated, we ask you to communicate us any change or modification.

Rights of access, rectification, cancellation of your personal data

You have the right to free access to our files at any time in order to consult your details, to rectify them should they contain errors or need altering, and to cancel them should you no longer wish them to be incorporated in said files. You have the right to access, rectify, and cancel and opposition your data, writing to the address AVDA. PAU CASALS, 13, 5C, C.P. 43003 TARRAGONA attaching a valid document of identification.

Communications of data

CODITAinforms you that your data is treated confidentially and used exclusively internally and for the aims indicated. We therefore neither cede nor pass on to third parties any of your details, unless authorised to do so by the user.

Security of your personal data

CODITA, in response to the trust placed in us, and bearing in mind the importance which your personal details require in terms of protection and confidentiality, hereby informs you that it has adopted all the measures of a technical and organisational nature necessary to safeguard their security, as demanded by Real Decreto 1720/2007 of Spain regulating security measures for automated files containing data of a personal nature. Nevertheless, the user should be aware that security measures on the internet are not impregnable.

Updatingof your personal data

For us to be able to keep your details up to date, it is important for you to inform us whenever there has been any alteration to them. If not, we cannot be held responsible for their veracity. In addition, it certifies to us that all the details that you provide us are correct and pertinent for the ends for which they are requested.

We consider that if you do not expressly cancel your personal data from our files, you remain interested in continuing their incorporation until such time as CODITA considers opportune, and while it remains in keeping with the ends for which they were obtained.

This website does not use cookies or any other means of gathering information on the users' surfing habits. CODITA cannot be held responsible for the treatment of your personal details by websites which can be accessed using the various links contained on our website.

CODITAmay modify these privacy policies in order to adapt them to any legislative or legal measures that may be imposed in the future, and therefore asks you to read them every time you provide us with details over the website.

RESPONSIBILITIES

Our wish, in making this website available to the user, is to offer him or her series of quality services and content, applying as great a diligence in the providing of services as in the technological means employed. However, we cannot be held responsible for the presence of viruses or other elements which might in any way damage the user's computer system, documents and files.

CODITA does not guarantee the exactitude, veracity or validity of the content of this website, be they its own, that of third parties or linked to other websites, and absolves itself completely from any responsibility deriving from the use of the same.

CODITA does not guarantee the correct functioning regarding the availability or continuity of our website. As far as it is possible, we shall attempt to inform the user of any interruption in the service and to rectify it as quickly as possible. However, CODITA absolves itself of any responsibility deriving from the incorrect functioning of or interruptions to our website.

The user assumes all responsibilities deriving from the use of our website, being the sole person responsible for all direct or indirect effects deriving from the website, including, in an expository and non-limiting way, all economic, technical and/or legal adversity, as well as the disappointing of any hopes created by our website, obliging the user to indemnify CODITA for any claims deriving, directly or indirectly, from such events.

All matters concerning our website are governed exclusively by Spanish law. Should any discrepancy or difference arise between parties with regard to the interpretation and content of this website, all parties shall submit, with express renouncing of any other jurisdiction, to the Courts of Barcelona.

All matters concerning to our web page, are governed exclusively by the Spanish laws. If any type of discrepancy or difference between the parts in relation to the interpretation and contents of the present web page is produced, all parts submit, with express renunciation to any other jurisdiction, to the Courts of the city where our central office is located, in the address indicated in this legal terms.

For any question related to the Conditions of Use of our web page you can contact with us in the address indicated in this legal terms, or with our advisors firm BONET CONSULTING: www.bonetconsulting.com/servicioslssi.html

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×