El Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) de la URV, ofereix una sèrie de serveis, entre els quals es troba el de Biblioteca i Documentació, al qual les infermeres i infermers de la demarcació, podran accedir  acreditant-se amb el carnet de col·legiat.

 

El passat 10 de maig, es signava al Rectorat de la Universitat Rovira i Virgili, un conveni de col·laboració entre la Universitat i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

Un dels eixos que ofereix el caràcter de Campus d’Excel·lència Universitària, a la URV, és el seu interès en col·laborar amb els diferents sectors socioeconòmics, per a garantir la seva finalitat docent i de recerca. Per la seva part, des de la Infermeria s’està potenciant cada cop més un  caràcter metodològic i investigador, un perfil que requereix d’una facilitat d’ accés a documentació especialitzada. El servei de Biblioteca i Documentació de la URV,  esdevé un marc fonamental per a poder desenvolupar aquesta  tasca investigadora. A partir d’ara, els professionals de la demarcació, podran accedir  al  fons bibliogràfic especialitzat de la universitat,  com a usuaris externs,  així com al servei de préstec interbibliotecari.

El Dr. Francesc Xavier Grau, rector de la URV i Anna M. Pedraza, presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermeres de Tarragona, van ser acompanyats per la directora de l’Escola Universitària d’Infermeria de la URV, Carme Vives. Moments abans de la signatura del conveni, va tenir lloc una reunió on es va posar de manifest el desig compartit, d’establir unes relacions de col·laboració entre totes dues  institucions, així com el compromís d’intercanviar informació sobre les activitats d’interès mutu que cadascú dugui a terme.

REUSdirecte.cat

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×