Hem obert el període d’inscripció per a realitzar els CURSOS DE PRESCRIPCIÓ INFERMERA I TIC, que donaran l’acreditació per a la prescripció infermera, i que s’ofereixen exclusivament a les col·legiades i col·legiats de Tarragona.

Amb aquesta oferta, la corporació professional prepara a les infermeres i infermers per a què el màxim de professionals estiguin acreditats en el moment en què la prescripció infermera s’hagi regulat i, per tant, sigui ja una realitat.

Els  cursos s’impartiran a la seu col·legial de Tarragona i a la  seva  delegació a  Tortosa, tot i que s’està treballant per establir col·laboracions amb diverses organitzacions sanitàries per a què en els propers mesos aquesta formació es pugui oferir en alguns centres de treball.

Objectius del curs

  • Adquirir les competències per a indicar, utilitzar i autoritzar medicaments i productes sanitaris per a obtenir l’acreditació d’infermera prescriptora. 
  • Obtenir la llicència d’una innovadora aplicació informàtica per a la prescripció infermera i la formació necessària per aprendre el seu funcionament.

Metodologia

La formació per a obtenir l’acreditació per a la prescripció infermera serà semi presencial i comptarà amb el suport de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Durada

El curs  consta de 15 hores presencials obligatòries, 5 hores de tutoria opcionals i 280 hores de formació virtual i treball personal.  Les classes presencials es repartiren 1 dia /setmana durant 3 setmanes  i caldrà assistir al 100% de les hores per a poder obtenir l’acreditació corresponent.

Calendari dels cursos

·         Torn dilluns matí de 09:00 – 14:00 h.       

·         Torn dilluns tarda de 16:00 – 21:00 h.

Requisits

  • Estar col·legiada o col·legiat,  i al corrent de pagament amb el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.
  • Disposar de correu electrònic propi.
  • Disposar d’ordinador personal.
  • Tenir coneixements d'informàtica a nivell d’usuari.

Procediment per a la preinscripció

Per a realitzar la preinscripció als cursos cal seguir el següent procediment:

     Instruccions de com registrar-se a la secretaria virtual (descarregar document)

Instruccions de com registrar-se a la secretaria virtual (veure vídeo d'ajuda)

Accedeix a la secretaria virtual i inicia el procediment

Una vegada realitzat el procediment de preinscripció als cursos, realitzades les comprovacions internes oportunes i dissenyats els grups dels diversos cursos, s’informarà a la persona interessada de la data d’inici d’aquesta formació. Les places s’adjudicaran per rigorós ordre de preinscripció.

Molt important: en el cas que les dates proposades no us vagin bé, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça formacio@codita.org Entraríeu a la llista d’espera dels cursos que es faran properament.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×