Existeix la possibilitat de fer el curs en torn de matí o de tarda. Total : 15 hores.
Dates: 5, 6, 7 i 12 de juliol de 2011.
Horaris: matins, de 9,30 a 13,30 h. o  tardes, de 16 a 20 h.
Preu Col·legiats: 280 € Preu No-Col·legiats: 320 €
Informació i reserva de places: 977 61 36 95 – 666 699 050  u.quantic@gmail.com
Vicent Pérez

El curs de TAPPING ha marcat un abans i un després a la vida de molta gent.

QUÈ ÉS
El Tapping és un tractament psicoenergètic, resultat d'una síntesi precisa de coneixements ancestrals sobre els fluxes energètics, les més eficaces eines de la psicologia moderna i les aplicacions de la biofísica i la física quàntica.
És un protocol de les més avançades tècniques d'alliberament emocional i harmonització energètica de l'organisme.
COM FUNCIONA
El principi bàsic és la constatació de que la causa de tota emoció negativa és un trastorn en el sistema energètic del cos.
En conseqüència, i a diferència dels sistemes terapèutics convencionals, és aquí (al desequilibri energètic) on s'adreça el tapping, mitjançant una senzilla tècnica d'estimulació de punts clau, per esborrar/corregir qualsevol disfunció energètica, bé sigui d'expressió mental, emocional o física.
Resulta sorprenent l'eficàcia i la rapidesa amb què actua: s'obtenen resultats clars i, en molts casos definitius, ja en la primera sessió.
ESPECIALMENT INDICAT
Per a tot tipus d'estat negatiu o limitant: fòbies, addiccions, ansietat, depressió, dolors, superació de barreres en l'esport o a nivell professional, dificultats en les relacions personals o laborals, creixement personal, …
Per què no té sentit anar per la vida amb el fre posat, sense gaudir de la llibertat de ser un mateix amb tot el propi potencial: tapping.
Per a qui s'atreveix a prendre les regnes de la responsabilitat de la pròpia vida a les seves mans.
Més informació: Seguiu aquest enllaç al programa l'Ofici de Viure, de Catalunya Ràdio; resulta molt il·lustratiu: http://www.catradio.cat/audio/392823/El-tapping

Programa del curs:
-¿Què és Tapping?. Breu història. Fonaments del Tapping.
-Els Punts del Tapping i la connexió amb el problema.
-Tapping bàsic: una ronda completa.
-El llenguatge del tapping. Fases i consideracions d’una sessió tipus.  
-Formes d'aplicació del tapping i recursos per al tractament.
-Què fer davant situacions que semblen estancades.
-Creences limitadores. Guanys secundaris.
-Àrees d'aplicació del Tapping. Diferents exemples i atenció als casos plantejats pels assistents.
-Tapping per a nens, dones embarassades i atenció al part.Tapping per reconduir/resoldre relacions difícils.
-Tapping diferit o a distància. Pràctiques i aclariment de dubtes.
A més, aprendrem i practicarem altres tècniques energètiques molt senzilles i tan efectives com el tapping, absolutament complementàries.
La darrera sessió estarà dedicada a resoldre dubtes i practicar. Els/les alumnes podran (recomanable) portar invitats que vulguin tractar algun problema o conèixer què és això del tapping. Es practica sobre l’invitat d’altre  per afegir-hi realisme i eficàcia i guanyar confiança i seguretat en el què s’ha après.
Els apunts del curs estan presentats en forma de mapes mentals, la qual cosa fa que amb molt poc de temps es recordi perfectament tot el contingut explicat al curs, fent així que no baixi la corba d'aprenentatge.

Després del curs, continuem en contacte mitjançant una llista de correu, per intercanviar experiències, continuar donant suport i resoldre dubtes que poguessin sorgir a l'hora d'aplicar el què s'ha aprés (i comunicar èxits).

El TAPPING és, sense cap dubte, la tècnica psicoenergètica més ràpida i eficaç que existeix actualment, a l'abast de tothom.
Acostumem dir que, si algú té algún problema en qualsevol àmbit de la seva vida, és que no ha fet suficient tapping.
Dir que serveix per a tots i per a tot, pot semblar molt atrevit; això però, és quelcom que només podràs decidir després d'assistir al curs.

La forma de realitzar la inscripció és ingressar 50 euros en concepte reserva de plaça al nº de compte de "La Caixa 2100 0818 93 0103896529", indicant el nom de la persona que farà el curs.
La resta es paga al començament del curs.
Per qualsevol dubte, comentari o necessitat d’informació complementària, no dubteu en posar-vos en contacte. Quedem a la vostra disposició.

Places limitades. Es cobriran per ordre d'inscripció i reserva.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×