La Sociedad Española de Cardiología (SEC) convocados beques, a través de la Fundación Casa del Corazón, per a fomentar la investigació en l’àmbit de la infermeria cardiològica. Els projectes deuran estar relacionats amb les cures d’infermeria en Cardiologia. Poden optar tots els infermers/es que treballin en Cardiologia, amb la condició de que l’investigador principal del projecte tingui una antiguitat mínima de 2 anys en l’Asociación Española de Enfermería en Cardiología (AEEC). Cada beca té una dotació econòmica de 3.000 euros. La durada del projecte és de dos anys. El termini d’entrega de projectes expira a finals d’abril de cada any aproximadament. Les beques s’entreguen en el Congreso de las enfermedades cardiovasculares, en el mes de octubre.

Més informació

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×