Carta ja escrita que pots utilitzar.

Gràcies a infermeria per tot el suport!

La notícia:
http://www.rebelion.org/noticia.php?id=113635
 
Pots utilitzar aquesta carta (tallar, enganxar i signar) per a enviar a Franscesc Sancho Serena del Dept de Salut
francescsanchoserena@hotmail.com
 
Gràcies,
Clara Valverde (exinfermera, ara, malalta)
www.ligasfc.org
 
"Benvolgut Francesc Sancho,

El motiu del present escrit és per tal d’assabentar-lo d’un fet que implica un pas endarrere per 250.OOO persones malaltes a Catalunya, tres milions de nens, dones i homes a España. 

El Ministerio de Sanidad ha denegat els fons pels investigadors de Can Ruti (l’equip del dr Clotet) que estan investigant el rol del retrovirus XMRV en la Síndrome de Fatiga Crònica/Encefalitis Miàlgica. Aquest equip (el laboratori IrsiCaixa) és l’únic a Espanya que ha aconseguit trobar el XMRV en persones afectades de SFC/EM, i ha estat un dels pocs al món que ha començat a determinar els desajustos immunològics que es donen en les persones afectades.

Al setembre de l’any passat, ja es va fer la primera reunió internacional sobre  el XMRV donada la seva rellevància, només un any després de la publicació de la seva troballa i la relació en el càncer de pròstata i la SFC/EM en la revista Science, de mans de l’Institut Nacional de Càncer dels EUA, la Clínica Cleveland i del Whittemore Peterson Institute (WPI). Amb aquests últims, l’equip d’IrsiCaixa hi ha estat treballant estretament per tal d’establir mètodes de detecció del retrovirus.

La continuïtat d’aquesta investigació és, doncs, important a nivell mundial no tant sols pels afectats sinó per totes aquelles persones que tenen el risc d’emmalaltir. A més, tingui un paper causal determinant o no, després de molts anys de menysteniment de la situació dels malalts, significa aclarir aspectes disfuncionals de la malaltia, que sens dubte seran de gran importància per comprendre els mecanismes biològics subjacents, que són el primer pas per tal d’establir un tractament eficaç.

Entenen el seu compromís amb aquesta malaltia, com ja va mostrar amb el seu recolzament a la  resolució 203-VIII del Parlament de Catalunya, i a la seva paraula donada de que no estaríem mai més sols,  em dirigeixo a vostè per tal de que es busquin fons per aquesta investigació i el seu equip, el qual ja ha fet troballes significatives a nivell mundial sobre el retrovirus VIH i els seus efectes en el sistema immunològic de les persones amb SIDA.

Atentament, agraint-li la seva atenció,"

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×