Comunicat de premsa

Els centres de l’ICS Camp de Tarragona organitzen el “1er. Concurs fotogràfic per l’alletament matern” per promoure la lactància materna

Els ASSIR (Assistència a la salut sexual i reproductiva) de l’Institut Català de la Salut al Camp de Tarragona  juntament amb la Comissió de l’Alletament Matern i el Col·legi Oficial d’Infermeria de Tarragona posen en marxa un concurs de fotografia .

Dins el programa d’actes iniciat el passat dia 4 d’octubre amb motiu de la SAM “Setmana de l’Alletament Matern” que ha comptat amb conferències, cursos i tallers,  aquest any s’organitza el primer concurs de fotografia sobre l’alletament matern amb l’objectiu de fomentar la millor nutrició, salut i desenvolupament dels nens i nenes.  Els membres de la Comissió per a l’Alletament Matern estan convençuts que accions com aquestes informen a les mares i les animen a alletar als seus fills.
Les bases del concurs estaran disponibles al web corporatiu i a tots els ASSIR de l’Institut Català de la Salut del Camp de Tarragona.  Els participants podran lliurar les seves fotografies fins l’u de desembre i els premis es donaran el dia 15 del mateix mes.
Les fotografies han de ser originals i relacionades amb l’alletament matern i tots els treballs participants seran exposats al vestíbul de l’Hospital Joan XXIII a partir del dia 10 de desembre.

La Comissió d'Alletament del Camp de Tarragona, juntament amb la col·laboració de l'ICS Camp de Tarragona i el Col·legi oficial d' Infermeria, convoca el Ir Concurs fotogràfic sobre l'Alletament Matern per a fomentar la millor nutrició, salut i desenvolupament dels nostres nens i nenes.

BASES:

1. Les fotografies han de ser originals i relacionades amb l'alletament matern.
2. No poden optar al premi els membres del jurat ni familiars
3. Les fotos han de ser de 18×24 cm, en blanc i negre o color. S'enviaran per correu postal a la següent adreça: Hospital Universitari Joan XXIII, C/ Dr Mallafré Guasch s/n 43007. Tarragona. A l'atenció Sra. Francesca Duran Coordinadora de Llevadores
Al full adjunt han de constar les dades del concursant: nom i cognoms de la mare i fill/a, adreça, telèfon de contacte, e-mail,i el consentiment signat de les persones que surten a la fotografia i o dels representant legal del menor, conforme accepta les bases del concurs.
És imprescindible enviar les fotografies per correu electrònic a la següent adreça: concurslm.hj23.ics@gencat.cat. en format jpg.
Una vegada rebudes les fotografies en format jpg i paper, així com la corresponent cessió de drets d'imatge, el participant rebrà un correu electrònic on se li comunicarà la seva admissió al concurs.
4. En cas de rebre fotos molt semblants del mateix concursant, l'organització del concurs decidirà quines seran admeses
5. Concursaran les fotos rebudes fins 1 de desembre de 2010. S'exposaran al vestíbul d' entrada de l'Hospital Universitari de Joan XXIII.
6. El jurat estarà format per membres de la Comissió d' Alletament Matern i dels patrocinadors del concurs (7)
7. Els premis es donaran el 15 de desembre de 2010 i s'avisarà amb antelació als guardonats.
8. L'organització del concurs es reservarà el dret d'utilitzar les imatges rebudes per a la promoció de l'alletament matern.

Bases del concurs en format pdf

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×