Com ja us hem informat darrerament, infermeria ha d’adquirir les competències necessàries per a poder desenvolupar i posar en marxa la “Ley del Medicamento” que atorga als professionals la possibilitat de prescriure medicaments i productes sanitaris.

Des del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona ens hem proposat formar als nostres col·legiats en aquest tema, de forma gratuïta.

És per aquest motiu que, aquest últim trimestre de l’any, el col·legi s’ha establert com a objectiu impartir el “Curs de Prescripció Infermera” als primers 100 col·legiats que van fer la preinscripció.

Tenim més de 400 preinscripcions fetes i anirem contactant amb vosaltres per rigorós ordre de preinscripció.

Hem començat a contactar amb aquests 100 primers col·legiats per a fer el curs aquest any, la resta de col·legiats preinscrits ho faran l'any 2011.

La formació  serà  semi presencial, pensant a donar  facilitats als  professionals. Es faran cursos de matí, de tarda i intensius.

Recordeu que per accedir als cursos heu de preinscriure-us.

Per aclarir qualsevol dubte i/o fer la preinscripció adreceu-vos a:formacio@codita.org

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×