La consulta virtual comença a funcionar amb molt bons resultats.Des de la seva posada en marxa, els

professionals dels centres d'atenció primària de l'Àmbit de Barcelona Ciutat de l'Institut Català de la Salut que hi participen han atès més de 600 persones interessades en donar-se d'alta en aquest servei. Gairebé la meitat dels usuaris que han demanat informació sobre el projecte tenen entre 45 i 64 anys, i un 55% del total són dones. Aquesta iniciativa, anomenada eConsulta, neix amb la voluntat de crear un nou vincle, a través d'Internet, entre els professionals sanitaris i el pacient amb l'objectiu d'obrir un nou canal de comunicació àgil i ràpid.

Fins al moment, els usuaris han utilitzat l'eConsulta per preguntar sobre algun símptoma que pateixen o l'evolució del seu problema de salut, els resultats de proves complementàries a les que s'han sotmès, dubtes sobre la medicació que prenen o donar informació sobre el resultat de les visites amb l'especialista.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×