L'Institut Català de la Salut (ICS) i els sindicats UGT i Satse han signat un nou Pacte de la borsa de treball de l'organització. Amb aquest nou acord s'estableixen

uns nous paràmetres que milloren les condicions del procés de selecció per trobar un lloc de treball a l'Institut. En aquest sentit, es potencia essencialment la promoció interna, ja que es dóna prioritat a les persones que superen l'oposició sense obtenir plaça, i es tenen en compte els mèrits de la categoria de la que el professional té plaça fixa. A més, s'incorpora al barem la nota obtinguda en la fase d'oposició i s'incrementa la importància de mèrits com els serveis prestats o la formació. Una altra qüestió que s'ha canviat és la durada dels nomenaments, que abans havien de ser d'un període mínim de tres mesos i ara passa a ser d'un mes. També s'han modificat els qüestionaris d'avaluació, que a partir d'ara seran similars als que s'utilitzen per a la carrera professional. Cal assenyalar, així mateix, que des de la seva posada en marxa més de 65.000 persones ja s'han inscrit a la borsa de treball de l'Institut Català de la Salut.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×