La consellera de Salut ha presentat la guia "Alimenta la teva salut". Es tracta d'una iniciativa

que té com a objectiu promoure hàbits alimentaris que contribueixen a millorar la salut de les famílies a través d'una alimentació sana i equilibrada. La guia ha estat promoguda per la Fundación Mapfre, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i l'Associació Catalana d'Entitats de Base Associativa (ACEBA). L'objectiu del projecte, és promoure bons hàbits alimentaris, incentivar l'activitat física i fomentar un estil de vida saludable. Cada persona, depenent de l'edat en què es trobi o del seu estat de salut, requereix una alimentació adaptada a les seves necessitats. Des de la infància fins l'edat adulta, les quantitats d'aliments i de nutrients que el nostre cos necessita canvien considerablement, malgrat que hi ha alguns aspectes bàsics que cal tenir en compte, a part de l'edat, com és la necessitat de menjar fruita i verdura fresca. Conèixer els aliments i els seus nutrients, i com s'han de combinar i cuinar es la clau per estar sans garantint el correcte funcionament del nostre cos i millorant la qualitat de vida.

Més informació

Guia

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×