Avantatges

Amb la finalitat de millorar l’oferta d’avantatges col·legials el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona ha signat un conveni amb l’empresa ColectivosVip.

ColectivosVip és l’empresa líder a l’estat espanyol en gestió de programes de fidelització i ofereix un ampli ventall d’avantatges a més de 300 marques comercials, tant on-line com en botigues físiques.

Per tal de garantir la protecció de les dades s’ha generat un codi únic i personal per a cada col·legiat que s’ha enviat per correu electrònic i que és necessari quan es faci el registre al portal.

En el cas de no tenir correu electrònic posa’t en contacte amb el col·legi per poder actualitzar les dades.

Per a qualsevol incidència relacionada amb ColectivosVip us podeu adreçar a: soporte@colectivosvip.com

Esperem que aquesta nova iniciativa de la Junta de Govern sigui del teu grat i que puguis gaudir de tots els descomptes i avantatges econòmics.

Conveni de col·laboració comercial amb CEPSA card, S.A.


Us informem que aquest Col·legi ha signat un conveni de col·laboració amb CEPSA CARD, S.A. Tots els col·legiats/des interessats/des podeu demanar la targeta CEPSA STAR DIRECT, que és gratuïta i podreu obtenir interessants descomptes al repostar qualsevol tipus de carburant en les Estacions de Servei Cepsa. Us fem arribar la informació sobre la targeta Cepsa Star Direct i la sol·licitud/contracte targeta comercial Cepsa Star. Per demanar la targeta CEPSA:

  1. Teniu que omplir la sol·licitud amb les vostres dades i signar els dos exemplars. Després s’ha d’enviar per correu electrònic a: csdpdm@cepsa.com amb còpia al Col·legi: codita@codita.org
  2. Si no teniu signatura electrònica la sol·licitud signada s’ha d’enviar per correu postal a la següent adreça: CEPSA CARD, S.A. Dpto. Medios de Pago. PDM. Paseo de la Castellana, 259-A. Torre Cepsa. 28046 MADRID.

En un termini de 10-15 dies us arribarà al vostre domicili la targeta.

Sol·licitud de contracte a signar pel col·legiat

Descarregar

Informació en PDF “TARJETA CEPSA STAR DIRECT”

Descarregar

Aquum Spa&Club


Acord amb Roc Blanc Hotels – Hotel Roc Blanc a Andorra i H. Termes Montbrió a Costa Daurada


ROC BLANC HOTELS ofereix als col·legiats i empleats del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona i acompanyants:

20% de descompte (de diumenge a divendres inclosos)
10% de descompte (dissabte, Ponts, Setmana Santa i de Nadal a Reis)

  • A Estades a Hotels en règim d’habitació i esmorzar
  • A Programes i Serveis a la Carta de Salut i Bellesa i Benestar als nostres Spas Termals
  • A Entrada Espai Lúdic Termal Aquatonic (Tarragona)

Aplicables al HOTEL ROC BLANC sobre la tarifa pública
(No sobre les ofertes, packs ni tarifes no reemborsables de la web)
Aplicables al HOTEL TERMES MONTBRIÓ sobre la tarifa pública i sobre les ofertes i packs que trobin a la pàgina web
Imprescindible mencionar al fer la reserva el codi: BONUS FIDELITAT COL·LECTIU AC357 així com el nom de la seva Empresa, Club o Associació per beneficiar-se d’aquestes condicions preferents.

Obligatori presentar una identificació al moment del check-in a l’hotel escollit.

Període de validesa: Tot l’any 2016, i sempre considerant en les ofertes els períodes indicats.

La reserva d’habitacions es pot realitzar segons una de les dues opcions que us proposem, fent menció del nostre Col·legi Professional i del codi AC357:

1.- Directament amb l’Hotel escollit

2.- A través de la nostra pàgina web

Informació en PDF “ACORD ROC BLANC – CODITA”

Descarregar

Compte Expansió Negocis Plus PRO.


A Sabadell Professional volem treballar en PRO de vostè. Per això mantenim un acord de col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona per oferir-li uns avantatges exclusius en la contractació de productes financers.
Aquest només és un exemple, però n’hi ha molts més.
Truqui’ns al 902 383 666, identifiquis com a membre del seu col·lectiu professional, organitzem una reunió i comencem a treballar.
Pot fer extensiva aquesta oferta als familiars de primer grau.

Descarregar Informació en PDF

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, ha arribat a un acord amb Previsió Sanitària per obtenir una assegurança d’accidents complet, per només 9€ l’any. A part de les cobertures de risc, inclou un suport per a temes informàtics, és a dir recuperació de dades perdudes, trencament de disc dur, backup on-line.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×