L’Associació de Llevadores de Part a Casa de Catalunya (ALPACC) ha detectat la necessitat d’actualitzar la Guia d’Assistència al Part a Casa, realitzada pel Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) l’any 2010, essent l’únic document referent a Espanya. Degut a l’aparició de noves recomanacions, es va plantejar la necessitat d’una revisió actualitzada per disposar d’un document vàlid basat en l’evidència científica més actual.

L’any 2016 unes 373 dones a Catalunya van optar per donar a llum a casa, segons les dades del Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat). És una demanda social que ha anat creixent en els últims cinc anys, com també ha augmentat el nombre de professionals que es dediquen exclusivament a l’atenció del part a casa.

Esperem que aquesta guia afavoreixi al treball multidisciplinari integrat i coordinat de tots aquells involucrats a l’assistència a la salut reproductiva, tot amb la finalitat de millorar la qualitat de l’atenció i satisfacció de les dones, criatures, famílies i, també, els resultats periantals a Catalunya.

Volem agraïr a l’Associació Catalana de Llevadores que la nova Guia hagi estat publicada, per acollir-la, per revisar-la i per la maquetació, edició i publicació. També volem agraïr a la FAME i al Consell de Col·legis el reconeixement que s’ha fet des de les institucions de llevadores a la nostra feina.

Programa

L’acte es durà a terme el 27 de setembre a les 17:30 h al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona

Guia d’Assistència al Part a Casa

  • Política de privacitat

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×