El proper dia 28 de juliol és el Dia Mundial de l’Hepatitis. Com cada any, l’Agència de Salut Pública de Catalunya s’adhereix a la seva commemoració, enguany sota el lema “Trobem els milions de persones que encara no ho saben” (Find the missing Millions).

El proper dimecres 25 de juliol el Programa de Prevenció, Control y Atenció al VIH, les ITS i les Hepatitis Víriques organitza una jornada a la seu de l’Agència de Salut Pública amb el títol “CAMINANT CAP A L’ELIMINACIÓ DE LES HEPATITIS”.

A la primera part s’explicaran tots el avenços aconseguits. En la segona part es presentaran tot un seguit d’iniciatives i bones pràctiques en els col·lectius amb conductes de risc, com ara les persones que s’injecten drogues, els homes que tenen sexe amb homes coinfectats amb HIV, immigrants de països amb altes prevalences d’hepatitis i joves.

Data: 25 de juliol 2018 de 9.00 a 14.00 h

Lloc: Departament de Salut – Edifici Salvany. Sala d’actes
Roc Boronat, 81-95
08005 Barcelona

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×