Compartir l’Anestesiologia a les tres nacions. Una comarca, un Hospital i tres idiomes.

És evident que la globalització ha abandonat el terreny del mite i s’ha convertit en una realitat, en un estil de vida que sovint ens apropa, ens uneix i ens permet participar de forma sinèrgica per assolir nous objectius i construir reptes comuns. Aquest congrés és una bona prova d’això.

L’excel·lència professional que exigeix la nostra especialitat és una entitat dinàmica que precisa d’un esforç permanent. El nostre entorn, afortunat per compartir l’assistència a Catalunya, França i Andorra, tots els professionals de la salut que hi treballem, tenim l’objectiu de mantenir aquest nivell d’excel·lència i qualitat, en les cures mèdiques i d’infermeria.

La present edició del Congrés de la Societat Catalana d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor és una gran oportunitat per conèixer el ferm compromís dels companys i companyes que conformen la cadena de professionals; aquells que interactuen en els diferents sistemes de transport urgent en el territori, com els que participen de l’atenció hospitalària que s’ofereix.

Els propers 8 i 9 de novembre gaudireu d’una comarca que té un hospital amb pacients que parlen tres idiomes diferents i configurada en un entorn que es nodreix de les tres nacions. Una combinació perfecta que us convidem a conèixer.

Més informació

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×