Som un grup de professionals d’infermeria, tots ells amb formació específica en ferides cròniques, adquirida a través de la realització del Màster Universitari en Gestió Integral i Investigació de les Ferides Cròniques, de la Universitat de Cantàbria. En l’afany de seguir aportant evidències que d’alguna manera ajuden a avançar en el camp de la prevenció o cura d’aquestes lesions seguim treballant i aportant el nostre granet de sorra a través de la investigació.

En aquesta ocasió, amb l’objectiu de valorar el grau de coneixements sobre prevenció d’úlceres per pressió dels professionals d’INFERMERIA demanem la seva col·laboració per respondre el següent qüestionari, que no li portarà més de 10 minuts.

Està estructurat en tres parts, la primera recull dades socio demogràfiques, la segona inclou preguntes sobre el tipus de formació en ferides que pugui haver rebut, i finalment, i cos principal d’aquest estudi, es troba el Qüestionari de Coneixements en Prevenció d’Úlceres per pressió (CPUPP-31), instrument validat que valora els coneixements dels professionals d’infermeria en prevenció d’UPP en adults. Consta de 31 preguntes, valora diverses àrees de coneixement i les respostes són simples: Verdader / Fals.

A través d’aquest enllaç podrà accedir al qüestionari: https://goo.gl/forms/Vfy0nHwR7Bku5MZ83

En nom de tot l’equip investigador, agraïm a l’avança la seva col·laboració.

Per qualsevol dubre aquí us deixem el mail de contacte de l’equip investigador: 5edMasterheridas@gmail.com

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×