Màster en Emergències Extrahospitalàries
El màster ofereix als professionals sanitaris la formació, habilitats i actituds necessàries per realitzar una atenció integral a les víctimes en situacions d’emergències. El programa es realitza conjuntament amb el Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic i desenvoluparà un conjunt d’activitats pràctiques, de simulació i simulacres, que permeten aplicar els coneixements adquirits de forma immediata al lloc de treball. El Màster està dividit per mòduls de manera que permet obtenir titulacions independents. Compta amb homologació a nivell mundial (PHTLS i EPC), europeu (SVI) i estatal (SVA).
Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×