Dia: 12 de juny de 2018 de 9:30 a 14:30 h
Lloc: Aula A de l’Hospital Universitari Joan XXIII (Formació Continuada) c/ Mallafré Guasch, s/n, 43005 Tarragona

Adreçat a personal sanitari de l’àrea temàtica: Ortogeriatria; Tractament de la fractura de maluc en el pacient de 65 anys o més.

Inscripcions gratuïtes a nborrero.gipss@gencat.cat (nom, cognoms, categoria professional, número de telèfon i correu electrònic) fins el 30 de maig de 2018. Places limitades.

Es lliurarà certificat d’assistència. OBJECTIU

La finalitat de la jornada serà conèixer que és i en què consisteix la Unitat d’ortogeriatria de la zona del Tarragonès, juntament amb l’aprenentatge del tractament de les diferents tècniques d’abordatge quirúrgic de la fractura de maluc amb aquest tipus de pacient. Finalment, també es donaran a conèixer el maneig de les possibles complicacions i síndromes geriàtriques que poden aparèixer durant l’ ingrés, la rehabilitació precoç i participació de la teràpia rehabilitadora en el procés de convalescència, la prevenció secundària de noves fractures i les indicacions per realitzar un estudi d’osteoporosi.

Més informació

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×