Taller d’avaluació de plans d’igualtat

Girona, 12 d’abril del 2018 (Inscripcions obertes)
Tarragona, 26 d’abril del 2018 (Inscripcions obertes)

Docent: Georgina GONZÁLEZ, llicenciada en Dret i Postgrau en Polítiques d’igualtat homologat per La Salle. Com a consultora experta s’encarrega d’ajudar a les empreses a desenvolupar plans d’igualtat i assessorar-les en la seva implantació. Ha estat directora tècnica de Criteria Recursos Humans, durant 3 anys i ha compaginat aquest càrrec amb la feina de consultora en igualtat i diversitat, membre del grup Motor de la Xarxa Nust i tècnica de RSC. Des del 2008 porta desenvolupats més de 115 plans d’igualtat i ha impartit formacions principalment a empreses privades (vinculades amb la prevenció de l’assetjament, la sensibilització de gènere, formacions a la comissió d’igualtat o Eines per desenvolupar plans d’igualtat). Actualment també es tutora on-line del Postgrau d’agent d’igualtat de La Salle i tècnica d’igualtat de l’Ajuntament de Cervelló.
Destinataris/àries: Personal de gerència, direcció i gestió de recursos humans d’empreses i institucions, agents d’igualtat i representants sindicals que participin activament en l’elaboració, actualització i avaluació del seu pla d’igualtat.
Objectiu: Donar a conèixer l’eina per a l’avaluació dels plans d’igualtat i aprendre el seu funcionament aplicant-ho al propi pla d’igualtat.
Durada: 4 hores.
Horari: De 9:30 a 13:30 h.

Sessió Girona: Aula de formació 2. Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya a Girona. Pl. Pompeu Fabra, 1
Sessió Tarragona: Sala Pau Casals. Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona. C/ Sant Francesc, 3

PLACES LIMITADES
Criteris de selecció i adjudicació: En cas que les candidatures superin les places disponibles, tindran matrícula preferent les persones que s’ajustin al perfil de destinataris/àries per estricte ordre de sol·licitud.

Informació: 935 538 100

INSCRIPCIONS OBERTES

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×