Presentació

Aquest Espai de Trobada pretén oferir una formació a les infermeres i altres professionals (dels àmbits de salut, social i educació), sobre el fenomen de la radicalització violenta d’etiologia Gihadista, aportant instruments d’anàlisi per a la valoració, avaluació i detecció de possibles usuaris en processos de pre-radicalització. D’altre banda, també es donaran eines i recursos per poder oferir una atenció de qualitat als usuaris i a les seves famílies a l’hora de prevenir aquests processos de radicalització.

Objectius

  • Assolir un grau de coneixement satisfactori sobre els orígens ideològics, l’estructura organitzativa i els perfils personals en el radicalisme d’etiologia Gihadista.
  • Adquirir les eines necessàries per a la detecció, anàlisi i prevenció de possibles usuaris en processos de radicalització.
  • Conèixer la narrativa que duen a terme per arribar als seus objectius i la contra-narrativa per rebatre aquests missatges.
  • Conèixer els nivells de radicalització i com actuar en cada cas.

Més informació i Inscripcions

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×