Aquesta oferta inclou tota la gestió i les següents activitats per tant sols 16€* per persona (*grups de 20 persones o més):

  • Entrada a l’espectacle amb les millors localitats i atenció personalitzada i guia en tot moment
  • Reserva en un dels restaurants col·laboradors (el preu no inclou el dinar)
  • Obsequi d’una fotografia de grup amb els personatges de La Passió
  • Visita guiada al teatre on descobriran els secrets de la posada en escena i coneixeran la història del teatre i el seu funcionament.
  • Visita al Museu Sedó de la Ceràmica (a 50 metres del Teatre).

No cal dir, que aquestes són activitats voluntàries i es poden fer totes o les que vulguin en funció del temps del què disposin. Amb el preu de l’entrada es col·labora amb projectes de lluita contra la pobresa infantil de Mans Unides mitjançant un donatiu.

També gestionem el dinar amb un seguit de restaurants que col·laboren amb nosaltres oferint un menú especial pels espectadors de La Passió. Dir-li que tenim menús des de 10€ a menús fins a 25€. Podreu triar el que s’ajusti més a les vostres necessitats. La mitjana seria d’uns 14€. Algun dels restaurants demanen que tot el grup triï el mateix per tal d’agilitzar el servei i poder gaudir del dinar sense preocupacions. Si fan la selecció del restaurant ja l’indicaré quins són.

Qualsevol cosa que necessiti no dubti en posar-te en contacte amb nosaltres. espectacle@lapassio.net

Paquet Espacial Grups      Llista Restaurants Temporada 2018      Paquet Restaurants 2018

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×