L’objectiu de la jornada és visualitzar la recerca que actualment s’està portant a terme en diferents àmbits de la infermeria a través de les ponències que us em preparat. Aquest any les taules seran 3. Cada una d’elles es titularà com una de les línies de recerca del grup de recerca d’Infermeria Avançada d’aquesta facultat. Les taules estan constituïdes per persones lligades amb la línia: un investigador referent, un investigador col·laborador i un investigador novell. L’objectiu doncs, es donar a conèixer el contingut de cada línia dins de la visió i posició de cada membre.

Esperem que gaudiu i aprengueu molt en aquest X Seminari!

Més Informació i Inscripcions

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×