La Fundació Mutuam Conviure us convida a aquesta jornada d’informació, reflexió i debat sobre el sofriment físic i psíquic de la gent gran.

La jornada s’obrirà amb dues ponències sobre el dolor crònic i el seu tractament, a càrrec del Dr. Montero i Dr. Carbonell, neuròleg i neurofisiòleg de Bellvitge i cap de servei emèrit de reumatologia del Parc de Salut Mar, respectivament.

En una segona part la Dra. Saiz, directora de l’Hospital Sociosanitari Mutuam Güell, moderarà una taula rodona on representants de diferents especialitats mèdiques, compartiran les seves experiències i coneixements sobre el tema central de la jornada; xarxes neuronals del dolor, el dolor en el dany cerebral adquirit, antropologia del dolor, dolor en els hospitals sociosanitaris, …una mirada transversal que ens ajudarà a entendre millor el sofriment de les persones.

Una nova Jornada Sociosanitària de la Fundació Mutuam Conviure, consolidada com a referent en trobades dels professionals de l’àmbit de la gerontologia a Catalunya.

Us podeu inscriure “on line” complimentant el formulari que trobareu clicant aquí “inscripció gratuïta” o trucant al 902 555 667 ( de dilluns a divendres de 9 a 14h). Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

Programa en PDF

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×