Aquest 2017, continuant amb la tasca iniciada el 2008, organitzem el VII CURS D’INFERMERIA QUIRÚRGICA DE LES TERRES DE L’EBRE. EL TEMA: IMPLIQUEM ELS USUARIS EN EL SEU PROCÉS QUIRÚRGIC?

En l’evolució de les cures dels pacients queda més que demostrat que la implicació d’aquests en totes les etapes de qualsevol procés assistencial proporciona grans avantatges.

Posicionar el pacient en el centre de l’atenció i emfatitzar l’autocura per fomentar i promoure la recuperació no tan sols aporta beneficis al pacient, sinó també a la institució i a la resta de la societat.

El nostre objectiu aquest any és conscienciar els professionals sanitaris perquè potencien l’autoresponsabilitat dels pacients quirúrgics i dels cuidadors amb la seva salut i fomentin l’autocura.

Hem d’empatitzar amb els nostres pacients, cal que els coneguem més enllà d’un procés quirúrugic. La infermeria, la professió infermera, es caracteritza per fer una valoració global del pacient i de totes les seves necessitats. Ara, cal fer un pas més enllà i conèixer i reconèixer els recursos que aquest pacient disposa per particularitzar la informació, les cures i l’educació i així arribar a la IMPLICACIÓ EFECTIVA.

Intentarem que en aquests dos dies us enamoreu de la vostra professió i vulgueu establir una relació terapèutica, una actitud oberta envers els vostres pacients quirúrgics.

Animeu-vos, participeu-hi i pregunteu-vos:
Estan satitsfets els meus pacients?
Conec els meus pacients?
Penso que els meus pacients estan implicats en les seves cures?

Pepi Gisbert Jovani
Directora
VII CURS D’INFERMERIA QUIRÚRGICA DE LES TERRES DE L’EBRE
IMPLIQUEM ELS USUARIS EN EL SEU PROCÉS QUIRÚRGIC?

Programa provisional en  PDF

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×