La III Jornada d’Infermeria Oncològica de Tarragona i Terres de l’Ebre organitzada per l’Institut d’Oncologia de la Catalunya Sud de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, neix amb la voluntat de donar continuïtat a la II Jornada celebrada l’any 2015 i que davant la bona resposta obtinguda per part dels professionals, vol seguir generant, compartint, intercanviant i divulgant idees i experiències per avançar com a col·lectiu en el món de la infermeria oncològica.

Destinataris

  • Adreçat a professionals de l’àmbit sanitari i alumnes de 3r i 4t d’Infermeria.

Programa en PDF

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×