El dimarts 28 de novembre tindrà lloc la jornada Afrontem reptes, compartim solucions: aplicant el PINSAP en l’àmbit territorial, a l’auditori AXA de L’Illa Diagonal a Barcelona.

L’objectiu de la jornada és presentar i compartir les experiències de treball intersectorial i transversal que s’estan portant a terme a Catalunya en el context del Pla Interdepartamental i intersectorial de salut pública (PINSAP) i també, de manera més àmplia, les activitats que, amb visió comunitària, aborden els determinants de la salut de la població. Una part important de la jornada es centrarà a presentar el treball que desenvolupen en l’àmbit regional les comissions tècniques dels consells territorials consultius i de coordinació —que es varen constituir al mes de febrer— i que han de permetre la implementació d’accions i d’intervencions alineades amb el gran eix de “La Salut a Totes les Polítiques (SaTP)” en l’àmbit territorial, amb la participació no només dels diversos graus de l’administració, sinó també del món acadèmic i professional i de la societat civil amb les entitats i les associacions del tercer sector. La jornada preveu també la participació d’una persona experta en aquest camp i obrir un espai important per a la presentació de comunicacions científiques en format pòster o cartell.

Pre-programa en PDF

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×