Aquest 2017 es celebrarà el X Congrés de la Associació Catalana d’Infermeria Pediàtrica –ACIP- amb el lema

“Dissenyem nous camins per continuar creixent”

OBJECTIU PRINCIPAL:

  • Generar un marc de reflexió i debat sobre els principals temes d’actualitat en pediatria.
  • Fer difusió de la producció científica de les infermeres i infermers pediàtrics, impulsant la investigació i recerca en el nostre àmbit per incrementar el cos de coneixements propis de la disciplina infermera.

OBJECTIUS ESPECÍFICS:

  • Oferir tallers teòrics i pràctics que millorin els coneixements i les habilitats de les infermeres pediàtriques en temes d’urgències i emergències en el nen, cura d’ostomies digestives i urinaris, infeccions nosocomials, problemes dermatològics de l’infant a l’adolescent i teràpies integratives.
  • Donar a conèixer recursos per afavorir la comunicació i la relació terapèutica amb els infants durant les visites, la hospitalització, les tècniques i els procediments invasius que habitualment realitza la infermera pediàtrica.
  • Crear espais per fer difusió de les experiències i la investigació quantitativa i qualitativa de les infermeres pediàtriques en els seus respectius àmbits de treball.
  • Informar del seguiment, les cures i els procediments que reben els nens amb patologia complexa a les unitats especialitzades dels hospitals on la figura de la infermera és essencial.
  • Obrir un debat sobre les diferents corrents alimentàries del primer any de vida que conviuen en l’actualitat amb representants que argumentin els beneficis i les possibles desavantatges de cada una d’elles.
  • Habilitar un espai on els residents d’Infermeria pediàtrica és puguin conèixer, explicar la seva experiència formativa i aportar, a partir de la seva vivència pràctica, idees per seguir millorant com a col·lectiu.
  • Identificar els trastorns de la conducta infanto-juvenil per poder detectar-los, conèixer els factors interns i externs que poden influir al seu desenvolupament i saber com actuar davant aquestes complexes situacions.
  • Ampliar els coneixements sobre la innovació que representa la gamificació com a eina de salut, les experiències de la seva aplicació i les possibilitats que ofereix a la infermeria pediàtrica.

Més Informació i Inscripcions

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×