Des de l’ACIM (Associació Catalana per la Infància Maltractada), estan organitzant durant aquest trimestre un seguit de sessions formatives gratuïtes sobre Vulneració dels Drets dels Infants en les ruptures conflictives de parella, adreçades a professionals.

A la ciutat de Tarragona faran una sessió el dilluns 13 de febrer, de 18 a 20 hores (Campus Catalunya, Edifici A1, 3ª planta, Aula 303, Universitat Rovira i Virgili). Veure programa

L’activitat s’adreça a professionals dels àmbits vinculats amb el tema (escola, salut, serveis socials, dret, lleure, etc.), l’assistència és gratuïta i només per qüestions d’organització/aforament en demanem confirmació mitjançant correu a l’adreça acim@acim.cat.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×